Vill du sluta röka? Börja med dessa bra idéer!


Det är lätt att vilja sluta röka, men det är betydligt svårare att faktiskt stanna. Ta råd i denna artikel till hjärtat och begå att förbättra ditt liv genom att sluta. Applicera allt som du vet för att verkligen kunna sluta för alltid.

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka och också orsakerna till att du motstår sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

Koncentrera på varje dag när det gäller att hjälpa dig att sluta röka. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. Kom ihåg att du kan ställa in långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Fråga också din läkare om en lista över supportgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

Att sluta röka vanligtvis är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Hitta något annat som kan tänka dig av saker när det händer

Sluta röka

Se till att du är fullt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Ofta misslyckas det med att sluta röka, eftersom de inte motiveras ordentligt eller inte har en säkerhetskopieringsplan när cravings sätts in. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde uppe i första hand.

Belöna dig själv för att passera milstolpar på din resa. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. Kanske efter en månad kan du gå till en trevlig restaurang du har velat gå till. När du möter framtida milstolpar kan du önska att antingen öka dina belöningar eller helt enkelt fasa ut dem.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

Hitta hälsosam stressavlastning för att hjälpa till att hantera dina nikotinbehov och uttag. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

Det kan vara till hjälp att byta cigarettmärken när du funderar på att sluta röka. Att byta till ett dåligt märke kan negativt ändra din uppfattning om att röka. Rök inte mer av dem eller andas dem olika. Denna teknik kommer att få dig till en tänkesätt för att sluta röka.

Skapa ett belöningssystem för dig själv före tid. Unna dig något trevligt varje gång du når dina förinställda mål. Välj belöningar som kommer att ges när du har slutat för 24 timmar, 7 dagar och sedan 4 veckor. Se till att listan är på ett ställe som du lätt kan hänvisa till under hela dagen. Denna motivation kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

Tips! Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag.

Du borde känna dig bättre om dig själv, för du har tagit steget för att göra en livslång förändring för en friskare dig. Gå nu och använd dessa tips om att sluta röka idag!Source link