Vill du sluta röka? Börja med dessa bra idéer!


Det är inte ovanligt att hitta rökare som inser riskerna och problemen med att röka, men många människor ständigt vanligtvis lyser. Det är lättare att säga att du vill sluta än att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för bra.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Om du slutar ge dig i alla fall, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas gör något annat.

Övning kan ge en stress som orsakas av nikotinuttag. Om du inte tränar regelbundet kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Tala med din läkare innan du börjar någon form av motion.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra.

Om du till exempel röker alltid när du pratar i telefon måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Tala med dig om du planerar att sluta röka. Din familjläkare kan komma att hänvisa dig till en supportgrupp eller ha tillgång till.

Ett litet steg mot att sluta är att byta cigarettmärken. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte gillar. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Du kan tycka att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig att sparka dina ansträngningar att sluta.

TIPS! När du slutar röka är det en daglig händelse. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och de hjälper dig att du måste sluta. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stöd för dig. Det här kan hjälpa dig att öka din gaol avsevärt.

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Försök att tänka på hur bra ditt liv kommer att vara när du slutar. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renhet. Medan många människor svarar på negativ förstärkning kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Du måste hitta sätt att alltid ha din motivation. Detta kan innebära att du limer motivationsaffischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller genom att bära armband för att symbolisera dina intentioner.

TIPS! Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka.

Det är lätt att återfalla när du är i ögonblicket, men ett återfall kan förena och göra veckorna eller månaderna du har spenderat att inte röka värdelös. Kom ihåg att även en cigarett kan förvärra dina begär och få dig på fel väg.

Även människor som har de bästa intentionerna och framtiden. Du kan upptäcka att du erövrar en nästan identisk situation med rätt coping mekanismer i ett framtida försök.

När du vill röka ganska, närma den som en positiv sak som du gör själv istället för något du behöver uthärda. Tänk på hur ditt liv kommer att förbättras, och att fördelarna med att röka är så viktiga i jämförelse med de få nackdelarna. Detta kommer att ge dig på rätt spår och gör slutar tycka omedelbart viktigt.

Tips! Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen.

Tala med din läkare om att sluta rökahjälpmedel som är bra för att sluta. Det finns många framsteg inom rökningstoppet. Fråga en läkare vad de skulle rekommendera för att hjälpa dig att sluta.

Om du befinner dig greppa för att förhålla dig, ta listan och läs den för att motivera dig att vara stark.

Använd mening när det gäller att äta. Börja inte en ny diet medan du är på samma gång du försöker sluta röka. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Studier har visat att frukter, frukter och fettrika mejeriprodukter har en dålig smak. Att äta dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

TIPS! Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik.

Som du har sett är det möjligt att sluta röka när du ansöker dig själv. Håll ditt fokus på målet och hålla fast vid din plan. Om du gör det här och använder alla de råd du lärde dig från den här artikeln bör du sparka vanan att röka för gott innan du vet det.

Många människor är inte säkra på var de kan lära sig om Array. Lyckligtvis kommer du att kunna hitta all information du behöver här. Ta den här informationen och börja använda den direkt.Source link