Vill du sluta röka? Börja med dessa bra idéer!


Många människor planerar att sluta röka, men få faktiskt gör. Använd de tips du har läst här för att sluta röka snabbt. Använd allt som du permanent slutar röka vana.

Du måste göra din rökningstopp så mycket som möjligt. Försök inte sluta med den kalla kalkonen. Det handlar om en 95% chans att göra denna metod. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller behandling kan vara till hjälp. Detta ökar sannolikheten för att du slutar lättare.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör det mycket lättare att sluta.

Dessa personer kan erbjuda tips, vägledning och vägledning för att sluta. Stödgrupper kan ofta hittas hos din lokala kyrka, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många människor har funnit det lättare att sluta framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket ger dig större chans att lyckas.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Han kan ordinera dig en medicin för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet.

Gör en lista över strategier som hjälper dig att använda för att uppnå detta höga mål. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina egna sätt att få saker gjort. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina bästa alternativ är. Skapa denna personliga lista gör det här.

Älskade Ones

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kan vara vridsen eller irritabel på grund av uttag, och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är en riktig utmaning, så du bör uppnå stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Om du slutar röka, förbättrar du inte bara din egen hälsa, utan hälsan hos dem som är nära dig. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. Detta kommer att bli förödande under tiden, eftersom du kan utsätta giftiga kemikalier genom secondhand rök. Att sluta röka ger fördelar för dig och de du älskar.

Om du inte kan sluta kall kalkon, försök några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar.

Tala med läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du inte gör det.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, behandla dig en film. Efter en månad kan du njuta av något dyrare eller elegantare. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Om ditt hem luktar rök, rengör det noggrant. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör dina gardiner och gardiner genom tvätten. Den fräscha rena lukten av ditt hem kommer inte påminna dig om att röka när du kommer hem.Source link