Vill du sluta röka? Börja med dessa bra idéer!


Många människor inser att rökning inte är bra, men de fortsätter att göra det. Det är lättare att säga att du kommer att sluta än det är att faktiskt göra det. Om du verkligen vill veta vad det innebär att sluta röka för gott, läs vidare för hur du kan göra just det.

Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Det svåraste steget är de första dagarna och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

Kan hypnos fungera för dig? Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjning taktiken. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om du fortfarande vill ha en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

Tips! Berätta för dina nära och kära om du funderar på att sluta röka. De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att man slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att hjälpa till att undvika detta. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Mata dina begär med bara de hälsosammaste matvarorna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

För att sluta röka framgångsrikt måste du vara upptagen att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullt ut förbundit sig att besluta att sluta röka. Ditt åtagande att avsluta måste motiveras av alla de skäl du har för att sluta börja med.

Få hjälp av andra. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att vara motiverad och du kommer att kunna dela tips.

TIPS! Titta på stopp som ett ändamålsenligt val. Stopp är det enda sättet att starta slutprocessen.

Som det anges i denna artikel är det möjligt att sluta röka. Allt du behöver göra är att tillämpa dig så mycket du kan. Hitta din motivation och hålla dina mål i åtanke hela tiden. Gör ett ärligt försök med hjälp av de råd du har läst här, och du kan bara sluta röka för gott.Source link