Vill du sluta röka en gång och för alla?


Ditt beslut att sluta röka har många fördelar. Denna artikel kommer att vara till hjälp för dig när du uppfyller ditt mål eftersom det ger dig tips, knep och tekniker för att hjälpa till att sluta vana för gott. Ringa på dessa riktlinjer när du känner dig överväldigad, och du kan börja sparka vanan en gång för alla.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du eventuellt kan . Undvik att gå kallt kalkon. 95% av tiden kommer människor som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé.

Berätta för dina kära att du vill sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Det här kan vara nudgen i rätt riktning du behöver sluta röka.

Sluta röka

För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Ta en dag i taget när du slutar röka. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. Det finns inget fel med att ställa upp långsiktiga mål, men bekräfta det dagliga engagemanget för att röka först.

TIPS! Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Om du fortfarande längtar efter en cigarett fortsätter du att använda denna taktik tills den äntligen fungerar.

Många rapporter tar sig under vikt under eller efter det att de slutat röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

Du vet fördelarna med att inte röka. Ibland hjälper det dig inte att vara motiverad för att sluta röka. Om det händer, använd de tips du just läst för att hjälpa dig att stanna på rätt spår. Applicera dessa tips när du känner att din motivation behöver en boost eller när du har ett begär. Du kommer snart att vara på väg för att njuta av de stora fördelarna med att inte röka.Source link