Vill du sluta röka en gång och för alla?


Många upptäcker att en av de svåraste sakerna någonsin har varit att sluta röka. Ingen metod fungerar för alla. Du kanske måste undersöka och leta efter metoder som passar dina behov. Du kan bli förvånad över hur effektiva några av följande taktik och tips är.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

Om du plötsligt vill bli rökig, försök att fördröja din rökning. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig igenom de värsta tiderna.

Gör en studie av vad som utlöser din rökning, och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körningspellista. Detta hjälper dig att ta bort de föreningar som dessa vanor har med rökning. Hitta något annat som kan tänka dig av saker när det händer

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

Innan du börjar sluta röka, kunna förbli engagerad att sluta för gott. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Om du börjar förlora din motivation, kom ihåg skälen till att sluta i första hand.

Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttag, genom att använda hälsosamma metoder för att klara av biverkningen av stress. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina önskningar är värsta, plockar upp en ny hobby eller får en vanlig massageavdelning. När du upplever nertid, se till att du distraheras av roliga saker. Utveckla en hobby. Börja engagera dig i en gammal du inte har gjort en stund. Ta lunch med en vän. Läs en bok. Allt som håller dig upptagen är bra.

Sluta röka

TIPS! När du väl bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val.

Det är sant att försök att sluta röka är inte alltid lätt och det finns ingen bot-allt som fungerar för varje rökare. Det är inte omöjligt att sluta röka. Du kan uppnå framgång genom att använda en kombination av strategier som de som skrivs i guiden ovan, tillsammans med stöd och motivation. Så, se om någon av dessa tips kan fungera för dig. Du kan vara glad att inse att det var lättare än du ursprungligen trodde.Source link