Vill du sluta röka en gång och för alla?


Dina älskade har bett dig att sluta röka. Din läkare vill att du ska göra det också. Du kan även få rabatt från ditt försäkringsbolag. Vad hindrar dig? Det är dags att göra förändringar i ditt liv och sparka röka.

Kan hypnos fungera för dig? Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Det kan få cigaretter att verka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Tips! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka. Det är möjligt att när fem till tio minuter rullar runt, kommer dröjan att ha gått. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att sluta röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att undvika detta. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Din kropp kommer sannolikt att kräva mat när du slutar röka, så låta dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

Samla stöd från alla som du älskar. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla sig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Det är inte en lätt uppgift att sluta röka och du bör se till att din älskade stödjer dig under denna process.

Sluta röka

Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet. Cravings kan ibland verka överväldigande. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Studier har visat att personer som använder någon typ av nikotinersättningsprodukt är dubbelt så troliga att de slutar röka. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter ska du fortfarande röka.

När du försöker sluta röka, måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Bli involverad i något annat under dessa tider, för att komma ihåg ditt önskemål att röka.

TIPS! Försök uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig.

Du kan nu känna sig bättre beredd att börja sparka den här vanan. Avsluta ger dig god hälsa, lycka och en längre livslängd. Använd de pengar du sparar för att spendera på din familj och visa dem ett stort tack för deras stöd.Source link