Vill du sluta röka en gång och för alla?


Avsluta sker genom beslutsamhet och positiv inställning, så försök använda tipsen nedan för att komma igång. Följ de råd som ges och sluta bli enkelt.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så fort du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du har bestämt bestämt att du är redo att sluta. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. För att hitta en stödgrupp nära dig, kolla med kyrkor, fritidscenter eller gemenskapsskolor i ditt område.

Tips! Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter också som förbättrar din övergripande hälsa. Att bara flytta kommer att hjälpa dig att besegra din stress.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om begäret fortfarande finns kvar, försök att hålla dig distraherande i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Nikotinutbyte

Nikotinbytesprodukter är ett bra alternativ. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, deprimerad och till och med deprimerad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Användning av en nikotinbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Det är mycket farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kanske kan hänvisa att du måste sluta.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De är där för dig och de kommer att kunna hjälpa till att påminna dig om att hålla ditt mål i sikte. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med din chans att lyckas sluta röka mål.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutade. Detta hjälper dig att komma igång på din rökningstussresa. Försök vänta minst en timme efter att du vaknar innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka hälften av en cigarett helt och hållet för att skära ner på din rökning.

Om du slutar röka förbättrar du inte bara din egen hälsa utan hälsan hos dem som är nära dig. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. När du slutar sänker du exponeringen för secondhand rök. Inte bara kommer du att bli friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara friskare.

TIPS! Glöm inte att erbjuda dig själv belöningar när du når de viktiga avslutande milstolparna. Välj värdefulla prestationsdatum som 24 timmar, en vecka och en månad sedan ditt slutdatum.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka är att sluta. Att sluta helt är det bästa sättet att verkligen sluta. Stanna helt och låt aldrig dig börja om igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Håll dig borta från de typ av situationer där du normalt skulle röka.

De första dagarna av något slutfört rökning kommer vara det svåraste när du slutar röka. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När nikotin är ute av ditt system kommer den svåra delen att vara psykisk beroende. Även om det fortfarande är svårt, blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Hitta support genom att gå med på forum eller samhällen för de som försöker att sluta. Massor av webbplatser finns enbart för att hjälpa sina medlemmar att sparka vanan. Det kan hjälpa dig att jämföra stoppa strategier och hantera mekanismer med andra. Det kan också hjälpa till att få stöd av personer som vet exakt vad du går igenom.

Secondhand Smoking

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte in ett datum i framtiden som hänger på något annat, sluta nu! Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Att sluta hindrar också de som omger dig från att inandas i andrahandsrök, eftersom de sannolikt kommer att utsättas för farlig sekundär rök.

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden träning hjälper dig också att avvärja eventuell vikt under kontroll. De endorfiner som släpps under träningen kan uppfylla dina nikotinbehov till ett träningspass, vilket hjälper till att hålla kanten av medan du drar ur nikotin.

Bli inte avskräckt om du misslyckas med att sluta första gången du försöker. Att sluta röka är svårt, och till och med en väl förberedd ansträngning kan misslyckas ibland. Identifiera de faktorer som leder till ditt återfall och lär dig av det. Du kanske kan lyckas i ett framtida försök.

TIPS! Tidigare kan rökning ha varit din hanteringsmekanism under stressiga perioder. Om så är fallet måste du utforska andra alternativ för att hantera stress när det händer.

Om du hittar din viljestyrka som bleknar och du är på väg att nå en cigarett, kontakta någon för support. Inte bara fungerar telefonen som en bra omställning tills ditt begär har upphört, det är alltid trevligt att veta att du inte är ensam i att hantera den här frågan.

Skapa en verbal lista över de främsta anledningarna du bestämde dig för att sluta röka. Upprepa dem när du känner ett lust, kom igen, när du känner dig villig att röka. Detta är ett bra sätt att fokusera bort från nikotinavtagningssymtom och på andra kritiska saker i din uppmärksamhet från avhopp och positivitet.

Som nämnts i början av denna artikel vill vissa rökare sluta men inte ha viljestyrka att göra så. De som är väldigt seriösa att sluta har vanligtvis en detaljerad plan och en del motivation för att göra det lättare att hålla sig på rätt spår. De tips och råd du har läst här kan hjälpa dig att skapa din egen plan och slutligen sparka den vana.

Tala med din läkare om mediciner som kan användas för att hjälpa dig att sluta. Vetenskapen om att röka har upphört har kommit långt. Det finns många alternativ på detta område, inklusive nikotinsubstitut och läkemedel mot motgångsbehandling. Tala med din läkare och ta reda på vad de rekommenderar för din situation.

Att samla information om ett ämne som intresserar dig är ett grundläggande första steg mot att bli en expert på det området. Nu när du vet betydligt mer om Array, bör du vara beredd att använda denna information i situationer där det kan gynna dig. Du kommer att upptäcka att du kan uppnå mer av dina mål genom att använda de stora råd som finns ovan.Source link