Vill du sluta röka en gång och för alla?


Även om du förmodligen redan vet hur rökning skadar dig, blir det inte lättare att sluta. Om du försöker sluta kanske du bara behöver ett bra tryck i rätt riktning. Följande tips hjälper dig att göra det enklare att sluta.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller ens avsluta bara ett stort glas vatten innan du röker. Även om du slutligen släpar, kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Sluta röka gradvis. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer troligt.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har funnit det lättare att sluta framgångsrikt efter att ha besökt en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg vid den tiden. Att sluta röka är en lång process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Se till att du får gott om vilopaus om du slutar röka. För många, uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du går och lägger dig på ett schema, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig sluta framgångsrikt.

Tips! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du är moody i början, men det kommer att passera och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta är svårt, och stödet från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Om din kalla turkey-ansträngning för att sluta röka misslyckades, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar.

Nikotinutbyte

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Olika sätt att arbeta för olika människor. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter, kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning.

Överväg att använda en nikotinersättningsterapi. När du tar ut nikotin, kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Nikotin-ersättningssystem hjälper till med cravings. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av att röka ensam. Du kanske också är intresserad av att gå med i en supportgrupp.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Det mest effektiva sättet att hjälpa dig att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med din chans att framgångsrikt sluta röka mål.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

TIPS! Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Var tydlig att du behöver sitt oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan påverka dina ansträngningar negativt.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du slutar. Din andedräkt blir mycket bättre, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och du får extra pengar för din budget varje månad. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Om du gör det kan du se till att du inte påminner om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att människor som slutade uppleva ibland.

Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära, bör du sluta röka så fort du kan. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra stora hälsokomplikationer. När du slutat för din egen hälsa, slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökvanor genererar. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de personer du bor med.

Tips! Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Stopp är det enda sättet att starta slutprocessen.

Att stoppa rökning är tuff för de flesta, men det är lättare att veta att de bästa teknikerna att sluta. Om du tillämpar de råd som du har läst bör du vara redo att försöka sluta röka. Du kan skydda din egen hälsa och din familj genom att sluta idag.

Många vill veta mer om Array, men de vet inte vart man ska börja. Denna artikel har definitivt den visdom som du söker. Nu är det dags att ta den kunskap du har fått och tillämpa den på ditt liv!