Vill du sluta röka? Prova dessa tips!


Många tycker att att sluta röka var en av de svåraste sakerna de någonsin har gjort. Det finns inget sätt som fungerar för en enda person. Du kommer förmodligen att behöva göra lite forskning på olika sätt att sluta för att hitta de tekniker som fungerar för dig. Nedanstående tips kan hjälpa till att sluta överraskande enkelt.

Att lägga saker på papper kan ändra hela ditt perspektiv. Detta kan hjälpa dig att hålla dig motiverad, och kanske till och med sluta bli lättare eftersom du kan vara fokuserad.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker . Om du vill röka en cigarett kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

TIP! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan eventuellt vara det tryck som du behöver hålla dig på rätt håll med din avslutande plan.

Se till att du får gott om vilopaus när du slutar röka. För många rökare ökar cigarettbehovet under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Genom att tala själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du inte gör det, behåll bara repetera denna process om och om så ofta som du behöver.

Tips! Att gå med i en bra supportgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att prata med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och känslomässiga belastningen du kan uppleva.

Be dina vänner och kära att vara stödjande för ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berätta för dem du behöver och värdesätter sitt stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta det i början av processen, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är en svår process, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar.

Till exempel Om dina triggare inkluderar rökning under körning, än vad du behöver hitta något annat att göra med dina händer eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

Tips! Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; bara sluta för idag.

Tala med din läkare för att se om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha tillgång till resurser för att hjälpa dig att sluta.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

Secondhand rök kan leda till många stora hälsokomplikationer. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människor runt dig. Att sluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och de som du älskar mer hälsosamma.

TIPS! Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De har din rygg och hjälper dig genom tuffa tider. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett utmärkt stöd till dig. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med dina chanser att äntligen vara rökfria för livet.

Det viktigaste du måste göra när du kan sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Stoppning börjar din resa. Sluta helt och börja aldrig igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att den här metoden kan vara ganska effektiv.

Hitta support via forum och community. Det finns en hel del webbplatser som ägnas åt att hjälpa rökare att ge upp sin vana. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta med andra.

TIPS! Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett.

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte in ett slutdatum för någon gång i framtiden, sluta nu! Att sluta idag kommer att sluta med att du buktar för en försvagande eller dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det till en större motivation att sluta.

Även de planer som är mest beredda att sluta har en riktigt svår tid att lyckas först. Du kan triumfera nästa försök att sluta röka.

Djup andning

TIPS! Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad.

Djup andning kan hjälpa dig att komma över ett cigarettbehov. Detta ger dig en chans att fokusera och komma ihåg varför du slutar i första hand . Det kommer också att tvinga lite syre i dina lungor vilket gör att du känner dig uppdaterad. Djup andning kan snabbt och enkelt läras.

Ta dig tid att överväga varför du vill sluta röka. Skriv ner och håll dem praktiska i fickan. När du har ett lust att röka, kolla på pappret och granska varför sluta är så viktigt för dig.

Har en plan att belöna dig själv när du slutar röka. Du kommer att spara mycket mindre pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Den här fördelen med att inte röka kan vara en fantastisk motivator för att fortsätta att leva friskt.

Tips! Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din läkare kan ha slutat resurser du kanske inte har i din besittning.

Sluta inte bara för att andra människor. Medan din familj kanske vill att du ska leva ett långt och hälsosamt liv, kan du bara tvinga dig att sluta röka. Att sluta röka är en underbar gåva du kan ge dig själv, något som mottagaren aldrig kommer att bli besviken på om du håller ditt ord.

Det kan vara mycket svårt att sluta röka, och samma metod fungerar inte för alla. Naturligtvis är det inte omöjligt att sluta. Du kan bli framgångsrik genom att använda några av tipsen från artikeln ovan om du också har lite stöd och motivation. Så, se om någon av dessa tips kan fungera för dig. Du kan vara glad att inse att det var lättare än du ursprungligen trodde.

Många vill veta mer om Array, men de vet inte vart man ska börja. Denna artikel har gett mycket information om. Börja använda informationen som du har lärt dig om från den här artikeln.Source link