Vill du sluta röka? Prova dessa tips!


Behovet av att ge en nikotinberoende kan vara ganska obekvämt ibland. Du kan känna behovet av att avbryta konversationer för att få en cigarett, och du känner inte rätt om du inte har dina favorit tobaksprodukter med dig. Fortsätt läsa för att lära dig att sluta med denna mycket pinsamma vana. Följande artikel ger massor av metoder för att hjälpa dig att använda när du försöker sparka vanan.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Denna metod har bara en 95 procents succeshastighet. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta ökar din sannolikhet att sluta mindre svårt.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

Många tycker att att ta ett nytt träningsprogram, träningspass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Att ge upp tobaksvanan är en långsam process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Sluta röka

Se till att du får gott om vilopaus när du försöker sluta röka. För många rökare, som uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, är du mycket mer sannolikt att sluta röka för gott .

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Du kan också läsa om andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Prata med en läkare om att sluta röka. Din läkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du kanske inte annars har kunskap om specialister i ditt område.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också överväga att gå med i en supportgrupp.

Till exempel, när du gör din första rökfria vecka, gå ut på bio. En gång i månaden har gått, gå till en speciell restaurang. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du glömmer uppmaningen att röka.

Be din läkare om hjälp att sluta röka. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. Han kan också ordinera dig medicin för att hjälpa till att behandla ångest och stress, ta itu med begär eller andra hälsoproblem som uppträder när du slutar.Source link