Vill du sluta röka? Prova dessa tips!


Rökare vet att de inte borde röka. Har du i hela ditt liv någonsin hört en rökpresent om hur stor rökning är för deras hälsa, eller hur fysiskt bra det får dem att känna? De som slutat röka någon gång i sitt liv är väl medvetna om vad som är inblandat i att ge upp nikotinvanan. Låt andra hjälpa dig att starta din egen process genom att läsa vad som fungerade för dem.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter . Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Kontrollera med din läkare innan du faktiskt börjar några omfattande träningsrutiner.

TIPS! Om du vill lyckas sluta röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ta med dig. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd av dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut som nikotinplåster eller tuggummi. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling taktik. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice smoothie.

Support System

Låt familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. För att öka din chans att lyckas utveckla ett supportsystem.

Försök att inte röka så mycket. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Rök inte under den första timmen när du vaknar om du planerar att ha en cigarett. Försök röka bara en halv cigarett när du röker för att skära ner lite åt gången.

Tips! Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Om du kan gå en hel vecka utan att röka en enda cigarett, belöna dig med en ny skjorta eller en filmbiljett.

Öva bli en bra quitter tills du kan sluta röka permanent. De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sitt första försök. Prova det själv genom att sluta och bara se hur länge du kan hänga på innan du väljer vanan igen. Om du upplever ett bakslag, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Varje gång du måste sluta, tillåt dig så länge som möjligt. Låt varje misstag vara en lärande möjlighet. Så småningom får du det så bra att du kommer att sluta en gång och bara inte gå tillbaka.

Använd Internet för att hitta support. Delta i online supportgrupper. Du hittar ett överflöd av webbplatser skapade för att hjälpa människor med deras önskan om att sluta röka. Det kan vara till hjälp eller till och med katartiskt att dela upp med frustrationer och framgångar med andra som förstår din kamp. De kamrater du träffas där kommer att ha en djup förståelse för vad du går igenom, vilket ger dem möjlighet att hjälpa dig att lyckas.

Tänk på de troliga följderna av en stor minskning av din hälsa som orsakas av rökning. Hur påverkas dina nära och kära vänner? En av varje fem dödsfall är relaterad till rökning cigaretter i Amerika. Låt inte dig själv bli statistik.

Tips! Att stanna positivt hjälper dig att sluta röka för gott. Fortsätt fokusera på de positiva sätten ditt liv kommer att förändras när du befriar dig från cigaretter.

Om du inte lyckas med ditt första försök, var inte avskräckt. Att sluta röka är svårt, och till och med en väl förberedd ansträngning kan misslyckas ibland. Identifiera var din svaghet gick fel och lär dig av denna incident innan du försöker sluta igen. Du kan segra i ditt nästa försök att sluta röka.

Tänk på att sluta köpa fler år på denna planet istället för att ge upp något. Om du slutar uppfattas som en positiv kraft i ditt liv kan du enkelt hålla fokus och lyckas snabbare. Tänk på proffsen snarare än nackdelarna. Tänk inte på deprivationerna, tänk på de positiva aspekterna av ett nikotinfritt liv. Det ger dig en bra anledning att sluta och hjälpa till med motivation.

De som inte röker tycker omöjligt att föreställa sig varför rökare någonsin vill fortsätta. De kan inte förstå hur svårt att sluta kan vara. Människor har lyckats sluta med de metoder som beskrivs i den här artikeln. Låt deras framgångsrika kamp hjälpa dig att lyckas i dina egna ansträngningar att sluta.

TIPS! Rengör ditt hem från topp till botten när du slutar röka. Steam-clean eller shampoo din matta och möbler, skrubba väggarna och tvätta dina gardiner och draperier.Source link