Vill du sluta röka? Prova dessa tips!


Rökning är ohälsosam och kan orsaka allvarliga negativa konsekvenser för dig som rökare och människorna som finns omkring dig. Rökning leder till emfysem, hjärtattacker och hjärtattacker. Den andra handens rök är också i riskzonen. Det är därför det är viktigt att sluta. Artikeln kommer att ge dig råd om att du slutar effektivt.

Att lägga ner någonting ner i skrivning kan ha en djupgående effekt på din mentala utseende. Det kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan .

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Tips! En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag- i dag. Ta en dag i taget när du slutar röka.

Hypnos är en effektiv stopprökning för många människor. Många har funnit det lättare att sluta framgångsrikt efter att ha besökt en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig sedan positiva affirmationer. När du vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket ger dig större chans att lyckas.

Se till att du tar processen ett steg i taget. Att ge upp nikotin är en lång process. Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom slutar nu hjälper dig i framtiden.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Du kan belöna dig på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå varje dag. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

TIPS! Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Genom att berätta för dig själv om att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått.

Övning kan gå långt att minska stressavlastaren. Om du inte tränar regelbundet, börja sedan med en gång promenad. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du inte ser de resultat du letar efter genast, upprepa det här steget tills det gör det.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att påminna dig genom tuffa tider. Det absolut bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Det här hjälper dig att öka dina slutgiltiga rökningsmål avsevärt.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

Tips! För att sluta röka framgångsrikt måste du vara upptagen sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att sluta.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka är att sluta. Stoppet börjar med dig på din resa. Avsluta och hämta aldrig en cigarett igen. Den här metoden kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Sätt denna lista på en visuell plats så att du kommer att se den varje morgon före arbete eller skolan. Detta kan motivera dig motiverad under svaghetstiden.

Hitta support via olika onlineformulär och meddelandekort. Du hittar ett överflöd av webbplatser speciellt avsedda för att ge stöd till människor som sparkar vanan. Det kan hjälpa dig att jämföra dina strategier med andra.

Sluta röka, inte bara för din hälsa, men också för hälsan hos alla runt omkring dig. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. Din familjemedlemmar kommer att spendera mindre tid utsatt för farorna med begagnad rök när du slutar röka. När du slutar förbättrar du inte bara din egen hälsa utan också hälsan för de människor som lever med dig.

TIPS! En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat.

Utöva frisläppningar endorfiner, naturliga höga som är mycket effektiva för att bekämpa nikotinbehov. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktförstärkningen i sanning att människor som slutar uppleva ibland.

Om du upptäcker att dina begär gör dig bäst och har problem med att kämpa för att röka, hämta telefonen ett samtal någon för att stödja . Den tid du spenderar i samtal med dem i telefonen kommer att ge en fin distraktion så ditt begär har tid att passera och du kommer att må bra att du inte behöver uppleva din kamp ensam.

Rökning är inte bara ohälsosam, men är också farligt. Från hjärtsjukdomar till lungcancer är de hälsoproblem som orsakas av cigaretter inget skratta. Även begagnad rök är allvarlig och kan ha negativa konsekvenser för dina näraas hälsa. Genom att genomföra de tips och tips du har fått får du bättre chans att lyckas i ditt försök att sparka vanan.

Hitta supportgrupper, antingen lokalt eller i nätverket. Det finns en mängd webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Du kan finna det användbart att jämföra vissa tekniker med andra. Andra ex-rökare förstår dina utmaningar och de känslomässiga problem som ibland blir i vägen för att sluta röka.

De flesta vill veta om Array, men vet inte alltid hur man ska göra det själv. Lyckligtvis kommer du att kunna hitta all information du behöver här. Nu är det dags att ta den kunskap du har fått och tillämpa den på ditt liv!Source link