Vill du sluta röka? Prova dessa tips!


Även om du förmodligen redan vet hur rökning skadar dig är det fortfarande svårt att slå missbruk. Om du vill sluta röka kan du bara behöva ett tryck för att få dig på rätt väg. Rådgivningen nedan hjälper dig att komma igång.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig att sluta med framgång.

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång och gå. Du bör konsultera en läkare innan du utövar någon träningsrutin.

När ett begär kommer att äta när du slutar röka, räcker du till grönsaker och frukt. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Foder dina begär med bara de hälsosammaste matvarorna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett. Leta efter ett positivt alternativ för att fylla tiden och distrahera ditt sinne.

Tips! Berätta för dina kära att du vill sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Att prata med andra människor som förstår kommer att låta dig arbeta igenom det.

Om du slutar röka, förbättrar du inte bara din egen hälsa utan hälsan hos dem som är nära dig. Secondhand rök kan påverka hälsan för någon som finns omkring dig som kommer i konstant kontakt med det. Det kommer att fungera bra för hela ditt hushålls hälsa när du slutar röka. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de människor du bor med.

Att sluta röka är tufft för de flesta, men det är lättare att veta att de bästa teknikerna slutar. Om du tillämpar råd från den här artikeln, bör du avbryta vanan oftast. Använd ovanstående förslag för att inte bara skydda din hälsa utan också din familjens hälsa.Source link