Vill du sluta röka? Prova dessa tips!


Rökare vet att de inte borde röka. Det är ganska osannolikt att någon annan rökare har föreslagit att de röker för att förbättra sin hälsa. Icke-rökare förstår inte vad slutar innebära; men ex-rökare gör. Fortsätt läsa för att lära dig att sluta – framgångsrikt.

Var lätt när du slutar röka. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

10 minuter

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Rök inte mer än du normalt skulle eller andas dem annorlunda. Detta kommer att hjälpa dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

Återstående uppmärksamhet och fortsatt motiverad är två av de största delarna av rökavbrott. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Vet att andan blir friskare, dina tänder kommer att bli renare och ditt hem kommer att lukta bättre. Trots att när folk känner till de dåliga sakerna om att röka kan de bli rädda nog att sluta, kan positiva förändringar också hjälpa.

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att bara sluta röka. Stopp är där du måste börja. Stanna bara och börja inte göra det igen. På det här sättet kan det vara svårt först. Låt inte detta avskräcka dig. Att sluta kall kalkon är ett av de mest effektiva sätten att sluta.

För att sluta röka framgångsrikt måste du förbli engagerade att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta.

Människor som inte röker kommer aldrig att förstå varför du fortsätter att röka, oavsett de farliga effekterna. Inte heller kommer nonsmokers att få hur svårt det kan vara att sluta röka efter en livstid att göra det. Denna artikel drar från de tekniker som har fungerat för andra rökare. Applicera sina idéer till ditt eget liv för befrielse från att röka.