Vill du sluta röka vana? Prova dessa lösningar!


Varje rökare är medveten om att de måste sluta. Vilken rökare har någonsin försökt att argumentera för sin hälsosamma kvalitet hos sina cigaretter? Icke-rökare förstår inte vad slutar innebära; men ex-rökare gör. Artikeln nedan diskuterar några av de metoder som kan hjälpa dig att sluta röka.

Var lätt när du slutar röka. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt själv som du kan. Du bör aldrig försöka att sluta kalla kalkon.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Sluta röka

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans.

Se till att du är helt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

Fira varje milstolpe längs din väg för att sluta, välj små belöningar du tycker om. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Långt från att vara ofarlig, är användbar rök känd för att orsaka cancer och kan leda till andra allvarliga medicinska tillstånd. När du slutar kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Om du inte kommer att sluta röka får du en mycket friskare person, men det kommer också att förbättra dina käraas hälsa.

Tips! Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal . En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra stoppprocessen enklare, från anti-depressiva medel till mediciner som gör rökning mindre önskvärt.

Att byta cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Rök inte mer än normalt eller på annat sätt. Detta är ett utmärkt verktyg för att börja din resa att sluta.

Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka. Försök en fördröjning på en timme innan du röker din första morgoncigarett. Du kan röka bara en halv cigarett snarare än en hel en för att minska din rökning.

De som inte röker kan tycka att det är mycket svårt att förstå hur en rökare kan fortsätta vanan trots tydliga hälsorisker. Personer som inte röker är också clueless om det hårda arbetet som krävs när du slutar. Det är möjligt att sluta röka, vilket framgår av de tips och råd du läste tidigare. Använd dessa tips för att hjälpa dig att befria dig från att röka.Source link