Vill du sluta röka vana? Prova dessa lösningar!


Rökning är dålig för din hälsa och ofta en smärta i nacken. Behovet av att röka får rökare att gå i stora längder för att kunna röka, inklusive att avbryta en familjen middag, bara för att röka. Om du är redo att äntligen sparka denna farliga missbruk, läs vidare. De avslöjar metoder som är bevisade effektiva för rökare som vill sluta.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer närmare att sluta med framgång.

TIPS! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, tricks och tekniker som hjälper dig med. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Detta är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Foder dina begär med bara de hälsosammaste matvarorna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinersättningsterapi. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinuttag, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

TIPS! Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Detta kommer att göra det lättare att gradvis minska antalet cigaretter som du röker under en dag. Det här hjälper dig på väg att sluta röka.

Det enda sättet att sluta röka är att sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Det kan verka ganska svårt. På lång sikt är metoden den framgångsrika.

Rengör ditt hem, din bil och garderoben noggrant för att bli av med lukten av rök. Du ska städa din møbel och mattor, rengöra väggarna och rengöra dina gardiner och draperier. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och fräsch och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Tips! När du har en rökning, försök försökstaktiken. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden.

Hitta något som ger dig motivation, även om du känner dig som uppgift. Du kan lägga motivationsmeddelanden på ditt kontor, eller ha ett smycke som representerar dina mål. Att ha visuella ledtrådar som påminner dig om dina mål hjälper dig att bekämpa frestelsen.

Om rökning har blivit irriterande har du redan börjat avsluta processen. De tips du läser här borde hjälpa dig att sluta för gott. Försök med de råd du just lärt dig och befria dig från din missbruk av rökning.Source link