Vill du sluta röka vana? Prova dessa lösningar!


En av de svåraste sakerna att sluta röka måste hantera det dagliga livet i livet utan cigaretter. Du kan bryta ditt band med cigaretter, så läs vidare för att få reda på hur!

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minusar om att stoppa. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

TIPS! Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra någonting, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Om du slutar röka en cigarett, ska du åtminstone ha rökt en mindre cigarett den dagen.

10 minuter

Om du plötsligt blir uppmanad att röka, försök att fördröja din rökning. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om de 10 minuter inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

TIPS! Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och avleda dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäler sig till det lokala gym. Övning är ett bra sätt att lindra stress.

Försök med terapi som medför nikotinutbyte. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. Cravings kan ibland verka överväldigande. Att använda en nikotinbytesbehandling hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig ska du undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du slog en viktig milstolpe. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Efter det förlänger du tiden mellan belöningar tills du inte längre vill röka.

Tips! Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad.

Efter allt du har lärt dig, borde du känna dig mycket mer säker på att du slutar den dåliga vanan att röka för gott. Dela vad som har varit till hjälp för dig med andra som försöker sluta.Source link