Vill du sluta röka vana? Prova dessa lösningar!


Såsom är välkänt i vetenskapsverdenen är nikotin i tobak en mycket beroendeframkallande substans. Detta gör det oerhört svårt för vissa människor att sparka vanan. Maximera dina chanser till framgång, gå in i processen väl beväpnad med information om hur du slutar.

Gör ditt avslutningsförsök så enkelt själv som du kan. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom, så att du lättare kan sluta röka för gott.

TIP! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och råd om hur du slutar. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutar röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Ta en dag i taget när du slutar röka. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka sätta upp mål för långsiktig överensstämmelse.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Vila är viktigt när du slutar röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Många som försöker sluta är smärtsamt medvetna om att nikotin är extremt beroendeframkallande. Att sluta kan vara en stor fysisk och emotionell utmaning för många människor. Det blir lättare för dig att sluta om du följer de tips du just läste. Med lite hårt arbete, beslutsamhet och den kunskap du har fått här, kommer du att sluta för gott!Source link