Vill du sluta röka vana? Prova dessa lösningar!


De flesta människor upptäcker att sluta röka är definitivt en av de svåraste sakerna att göra. Ingen enkel teknik fungerar bra för alla. Mest troligt att du slutfört framgångsrikt måste du experimentera med ett antal strategier och hitta de som fungerar bäst för dig. Läs vidare på några bra tips och råd som kan hjälpa dig att hitta ett smärtfritt sätt att sparka vanan.

När du känner dig för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Om du vill röka en cigarett kan förseningen leda till att du röker en mindre cigarett den dagen.

Tips! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många har funnit framgång med professionella hypnotisörer.

När du väl har bestämt dig för att sparka röksvanan, berätta för din familj och dina vänner. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Detta stöd och ansvar kan stärka din ansträngning för att sluta röka för gott.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka. Alla människor har olika sätt att få uppgifter som uppnåtts. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Innan du börjar en övningsplan, diskutera det här med din läkare.

TIPS! Ta bara varje dag som det kommer. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Om din kalla turkey-ansträngning att sluta röka misslyckades, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

Secondhand Smoking

En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjs hälsa. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. Detta kommer att bli förödande under tiden, eftersom du kan utsätta giftiga kemikalier genom secondhand rök. Inte bara kommer du att rädda ditt eget liv, du kommer att hålla dina nära och kära friska.

TIPS! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta.

Om du vill sluta röka kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Det här hjälper dig att komma igång på din avslutande resa.

Sluta röka

Vad som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Du kommer att kunna sluta röka, miljontals människor innan du har! Använda de tips du har lärt dig från den här artikeln hjälper dig att sluta röka. Prova dessa metoder, och du kommer att bli förvånad över deras effektivitet.Source link