Vill du sluta röka vana? Prova dessa lösningar!


Många tänk på att sluta uppnås enkelt genom att kasta cigaretterna och villiga att sluta. Medan den här metoden kan hjälpa dig att sluta, kan de göra slut på extremt svårt och du vill inte sätta upp dig själv för misslyckande. Det finns en mängd olika metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka vana.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Människor med erfarenhet slutar eller går igenom samma sak som du, och till och med vägledning. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla din lokala rec center eller i din kyrka.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Se till att du slutar ett steg i taget. Att ge upp tobaksvanan är en långsam process. Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom stopp nu hjälper dig i framtiden.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med din åtagande att sluta.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte är fallet, försök att hålla dig distraherande för dig 10 minuters inkrement för att avstänga rökning så länge som möjligt.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sluta röka är en process.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att göra sluta, inklusive vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försöket att sluta.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt samtidigt som du stoppar viktökning som kommer med att sluta.

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinbyten. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Nikotinutbytesbehandling hjälper till med dessa känslor. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför, dock.

Tips! Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stress.

Älskade Ones

Secondhand rök kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos alla som står i kontakt med den. Genom att sluta, reducerar du dina näraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människorna runt dig. Avsluta kommer att göra både dig och dina nära och kära.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta.

Minska mängden cigaretter som du röker. Det hjälper dig på rätt ställe att sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Du kan också försöka röka bara hälften av en cigarett snarare än en hel en för att skära ner på rökning.

Denna artikel ger dig en översikt över några av de vanligaste och mest effektiva teknikerna för att sluta röka. Även om det inte är realistiskt att förvänta sig att du aldrig kommer att bli frestad att röka efter att du bestämmer dig för att sluta, borde du lättare kunna sluta om du använder de tips du just läste.

Om du lär dig allt du kan om Array, kommer du redan att vinna. Förhoppningsvis har du lärt dig en hel del på ditt valda ämne bara genom att titta på den här artikeln. Fortsätt att hitta otu allt du kan om världen för att bli en framgång.



Source link