Vill du sluta röka vana? Prova dessa lösningar!


De flesta som röker vill verkligen sluta, men anser att det är svårt att nästan omöjligt att göra det och att de helt enkelt är oförmögna. De tips som följer hjälper dig att justera när du börjar ditt nya rökfria liv.

I händelse av att uppmaningen att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Även om du slutligen släpper, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

övningsrutin

Starta en träningsrutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Innan du börjar träna rutin, kontakta din läkare.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

TIPS! Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att göra sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Till exempel, om dina triggers inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Du måste hitta en distraktion, att tänka på något annat.

Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. Om situationen kräver det kan din läkare ordinera dig medicin för att sluta röka.Source link