Vill du sluta röka vana? Prova dessa lösningar!


Forskning har visat att nikotin i cigaretter kan vara extremt beroendeframkallande. Det är därför det kan göra.

Dessa personer kan erbjuda stöd, vägledning och vägledning för att sluta. Supportgrupper finns på många ställen, rekreationscenter eller kyrkor lokalt.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först fördröja den här åtgärden. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Även om du slutligen släpper, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Tips! Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Se till att du får gott om viloplats om du slutar röka. För många personer, uppehåller sig sent på natten, får de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en full natts sömn, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om inte, fortsätt denna teknik.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, såsom antidepressiva medel, några anti-depressiva läkemedel.

Om din kalla turkeyansträngning för att sluta röka misslyckades, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

TIPS! Försök inte göra det själv. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa eventuell viktökning från att sluta röka. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta. Detta kan hjälpa dig att uppnå din chans att lyckas sluta röka.

De flesta som försöker sluta misslyckas vid första försöket. Stanna bara omedelbart och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du återkommer måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Bara recommit varje gång du slutar, och fortsätt att lära dig längs din resa.

Medan du slutar röka, tillåta dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

Även de planer som är mest beredda att sluta har en väldigt svår tid att lyckas först. Du kan hitta framgång i din nästa gång.

Skapa en mantra baserat på orsakerna till att du bestämde dig för att sluta röka. När du känner din viljestyrka svagare, recitera orsakerna tills du erövrar begäret.Detta kan hjälpa dig att fokusera bort från nikotinavdragssymtom och på andra kritiska saker i din motivation att sluta när begär är starka.

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Låt alla veta om ditt beslut att sluta. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du bör också tänka på att gå med i en supportgrupp eller försöka kognitiv beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

Sluta röka inte bara för din hälsa, men också för hälsan hos alla runt omkring dig. Secondhand rök är farlig, och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Det betyder att inte bara kommer sluta göra dig friskare, det kommer att göra dina nära och kära friskare också.

Deep Preatment

Prova djupa andningstekniker om du vill röka. Detta ger dig en chans att fokusera på alla de skäl du slutade i första hand. Det kan också hjälpa till med att ge syre till dina lungor, vilket kan hjälpa dig att känna dig mer uppdaterad. Djup andning kan snabbt och enkelt läras.

Många människor som slutar röka bär hårda godis eller tuggummi med dem. Vissa andra upplever lindring med elektroniska för att hjälpa dem att sluta röka.

Om du röker hemma, gör en noggrann städning av ditt bostadsutrymme, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta gardiner och möbler, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. Istället för luktande rök när du kommer hem, kommer du att lukta rena, fräscha dofter. Detta kommer att minska frestelsen att röka.

Var medveten om vad dina vanor är. När är det troligt att du vill röka mest?

Skapa belöningar för att ge dig själv medan du slutar. Du kommer att spendera mycket pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Detta material nytta av att inte röka kan motivera dig att följa en bra motivator för att hålla fast vid det.

Många som försöker sluta är smärtsamt medvetna om att nikotin är extremt beroendeframkallande. Många har både fysisk och psykologisk beroende av cigaretter, vilket kan göra det dubbelt svårt att sluta röka. Informationen i den här artikeln kan hjälpa dig att göra processen enklare. Kombinera detta råd med ditt eget engagemang och ansträngning, och du kommer snart att kunna sluta.

Rökning är ibland den sak som individer vänder sig till i tider av stress. Om det är sant måste du hitta en lämplig ersättare så att du fortfarande kan koppla av när du känner dig stressad. Prova aktiviteter som yoga eller meditation, för att minska din stressnivå på ett hälsosamt sätt.

Att veta mer om Array kommer säkert att gynna dig. För att verkligen förstå innehållet i den här artikeln, läs den igen. Då börjar du lära dig ännu mer om ämnet så att du kan göra bra.Source link