Vill du sluta röka vana? Prova dessa lösningar!


I den här eran vet alla nackdelarna att röka, men årligen tar miljoner för första gången en cigarett. Det är mycket lättare att vilja sluta, än att faktiskt sluta. Denna artikel är avsedd för personer som verkligen vill sluta.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

Tips! Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och råd om hur du slutar. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

adekvat sömn

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.Source link