Vill du sluta röka vana? Prova dessa lösningar!


Du måste ha tydlig syn på dina mål och motivation för att lyckligtvis sluta röka. Det finns många fördelar med rökstopp. En eller flera av dem kan vara tillräckligt för att uppmana dig när det blir svårt. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spara mycket pengar, förhindra ökad chans lungcancer, och bara se och känna dig mycket bättre. Så läs vidare för att hitta tips för att hjälpa dig att sluta röka.

Dessa personer kan erbjuda stöd, vägledning och råd om hur man slutar. Stödgrupper finns på många ställen, även på internet, eller kyrkor lokalt.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre dag.

Tips! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för söta snacks när du är sluta röka. Det här hjälper till att balansera ditt system och undvika onödig vikt vid denna viktiga tid.

Be dina familjemedlemmar ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar sitt stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta det i början av processen, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Nikotinutbyte

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyten. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, irritabel och till och med deprimerad. Kraven kan överväldiga dig. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva i kroppen. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinersättningsprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Om dina utlösare till exempel inkluderar rökning under körning, slut på måltiden eller körning, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta någon typ av ämne.

TIPS! Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration.

Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. Efter en längre tid, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka längre.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett märke av cigaretter. Välj ett märke som du finner obehagligt. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller modifiera hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det hjälper dig på vägen till att bli en nonsmoker.

Persistens och motstånd är avgörande för att någon ska kunna sluta röka och förbli en icke-rökare för livet. Tänk på de saker som motiverar dig mest, och du får din bästa chans att inte ge upp. Håll detta råd i åtanke och för att hjälpa dig att hålla dig på vägen till att vara en tidigare rökare.

Tips! När du slutar röka kan du inte bara hjälpa din egen hälsa utan också dina nära och kära. Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i risk att bli offer för dessa faror varje dag.

Många människor vill räkna ut Array, men har lite problem att förstå dem fullt ut. Denna artikel innehåller all information du behöver för att få en solid fot när det gäller. Du behöver dock tillämpa det du har lärt dig för att inse någon fördel med denna artikel.Source link