Vill du veta hur man slutar röka? Fortsätt läsa


Många inser att rökning inte är bra, men de bestämmer sig fortfarande för att göra det. Det är mycket lättare att säga att du kommer att sluta än att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för bra.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Om du slutar ge dig i alla fall kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Sluta röka

Tips! Om du vill lyckas sluta röka, försök att göra en lista av alla för och nackdelar slutar kommer att föra dig. Att sätta ner någonting skriftligt kan förändra hela ditt perspektiv.

Hypnos är en effektiv stopprökning för många människor. Många individer har funnit det lättare att sluta röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan ge dig en djup trance och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du kommer mer än troligt att vara humör när du slutar, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Avsluta är svårt, och du behöver stöd för att lyckas.

Om du till exempel går en hel vecka utan rök, gå ut på bio. När du når en månad utan att röka, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Avsluta är en process.

Sluta röka

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka på att sluta röka. Överväg att byta till ett varumärke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta hjälper dig på väg att sluta röka.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja tanken att eliminera rökning. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan röka bara hälften av en cigarett snarare än en hel en för att minska din rökning.

Tips! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

Du måste hitta sätt att alltid ha din motivation. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta.

De första 7 dagarna kommer att vara det svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När din kropp kasta nikotin, kommer du att kräva känslomässigt istället för fysiskt. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svår att arbeta igenom blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Nu är det lika bra att sluta röka. Inte halvhärtigt ställa ett slutdatum som är två månader från nu, gör idag dagen! Avsluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Att sluta röka skyddar också din familj, vilket är en annan viktig anledning att sluta.

Tips! Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

När du slutat röka, börjar din lungkapacitet att förbättras och du börjar börja träna lättare. Regelaktiviteten kommer också att se till att du avvärjer några av den sannolika viktökningen. De endorfiner som frigörs under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Övning genererar en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket minskar din potentiella viktökning.

Sluta röka

Tips! Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid.

Ät mycket frukt, frön, nötter och frön medan du slutar röka. Att äta lågt i kalorier och hälsosam mat hjälper människor att sluta röka på många sätt. För en sak kan du äta frukt och grönsaker så att du kan göra något med din mun och händer medan du slutar röka. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan hjälpa till att sakta ner din viktökning. Vitamininnehållet och näringsämnena i dessa livsmedel kommer också att hjälpa dina abstinenssymptom.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan finnas en känslomässig orsak i samband med din rökning. Om det emotionella problemet behandlas blir det lättare att sluta röka.

Tänk på vad du kan stöta på strax efter att du slutat röka. De flesta människor som försvinner tillbaka till rökning, kommer att göra det inom några månader efter att de först avslutats. Det kan vara otroligt frestande att ge in i trängseln för en snabb cigarett om du är trött eller stressad. Se till att du förstår de saker som utlöser din önskan att röka.

Tips! När ett cigarettbehov slår, försök att genomföra förseningar. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått.

Såsom har diskuterats i den här artikeln kan du sparka röken vana om du ärligt tillämpar dig själv. Nyckeln är att vara fast besluten och hålla fast vid alla planer du ställer upp för dig själv. Med de råd du har lärt dig här kommer du att leda en rökfri livsstil för länge.

Blåa widgets är ett komplext ämne, varför du bör ta dig tid att undersöka det lite mer. Lyckligtvis för dig har denna artikel gett dig den information som du behöver för att komma igång med att göra just det. Gör bara den bästa möjliga användningen av denna värdefulla information.Source link