Vill du veta hur man slutar röka? Fortsätt läsa


Cigaretter är i allmänhet beroende av en stor krycka mot stress i en rökares liv. Så det är svårt för en rökare att ta reda på hur man ger upp, när de litar på sina cigaretter så tungt. Men du behöver inte känna dig fångad längre, använd den här artikeln och tipsen inuti för att hjälpa dig att stanna för gott.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningarna till att du ska sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Att lägga ner något på skrivbordet kan förändra hela ditt perspektiv.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. När du känner dig mer bekväm kan du börja tänka på långsiktiga mål.

Rökningstopp är en av de få gånger när det är bäst att förutse Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om de 10 minuterna inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka. Få en annan distraktion då.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

Försök inte göra det själv. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Att diskutera hur du känner med andra som upplever samma svårigheter kan hjälpa dig att driva igenom och slå på att röka för gott.

Efter att ha läst den här artikeln borde du känna dig bättre om din förmåga att sluta röka. Om dina vänner eller familjemedlemmar fortfarande röker, vidarebefordra det du just lärde dig om att sluta. På så sätt kan alla befria sig från denna vana, om de önskar.Source link