Vill du veta hur man slutar röka? Fortsätt läsa


Det finns ingen rökare någonstans som inte vet att de ska sluta röka. Har du någonsin pratat med någon annan som röker och får dem att prata om hur bra deras cigarett är för dem? Folk som aldrig rökt förstår inte hur svårt det blir att sluta, bara ex-rökare gör. Läs vidare för mer råd och dela i sin expertis.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Att utveckla en ärlig lista över rökförbud och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Sluta röka ett steg i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Försök att inte höra om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg åt gången och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra begäret bättre.

Sluta röka

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka. En läkare kan också ge dig information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som kan öka sannolikheten för framgång med att sluta.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Dessutom, om läkaren anser att det är i ditt bästa intresse, kan de förskriva läkemedel som hjälper dig i ditt arbete.

Tips! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp. Ge dig själv roliga distraktioner för att hålla dig borta från att röka, som att leka med dina husdjur eller barn.

Berätta för alla du vet om din önskan att sluta röka. De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta. Ett stödsystem kan vara oerhört värdefullt. Att få hjälp från andra människor gör att du är mer sannolikt att lyckas.

De som inte röker finner det omöjligt att föreställa sig varför rökare någonsin vill fortsätta. De vet inte hur svårt det är att sluta. Denna artikel drar från de tekniker som har fungerat för andra rökare. Sätt dessa idéer till handling så att du kan befria dig från denna vana.Source link