Vill du veta hur man slutar röka? Fortsätt läsa


Cigaretter är i allmänhet beroende av en stor krycka mot stress i en rökares liv. Så det är svårt för en rökare att ta reda på hur man ger upp, när de litar på sina cigaretter så tungt. Du behöver inte fortsätta röka. läs den här artikeln för några bra tips.

Om du vill lyckas sluta röka, försök att göra en lista över alla för och nackdelar som slutar kommer att föra dig. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det är bra att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

Kan hypnos fungera för dig? Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. När du klämmer ut ur den djupa transen kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

Ta bara varje dag som det kommer. Vägen till stopp är bara en process. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och avsluta strategier. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

Komma med din egen personliga plan för att sluta. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig att sluta röka. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Det är inte lätt att sluta röka, och du borde vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

Sluta röka

TIPS! Rökning är en stegvis process som bör göras dag på dagen. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag.

Du borde inte försöka sluta röka ensam. Få stöd från din familj och vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Ibland kan man prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa dig att fortsätta.

Efter att ha läst den här hjälpsamma artikeln borde du nu känna sig extremt optimistisk om att sluta röka en gång för alla. Ta steg för att sluta i stället för att fortsätta skada hälsan hos dig själv och de som finns omkring dig.Source link