Vill du veta hur man slutar röka? Fortsätt läsa


Rökning har många negativa effekter på ditt liv. Förutom att du tänder dina tänder och ger kläderna en skarp lukt kan det förändra hur du ser ut. Viktigast kan det få negativa effekter på din hälsa. Genom att ge upp vanan kan du börja reversera all skada som rökning har orsakat. Gör inte hur du börjar sluta? Kolla in tipsen nedan.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Ju längre du stannar upp, desto mer begär du kommer att möta.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Att äta en hälsosam diet kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

TIPS! Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det.

Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut på en film. När du har varit rökfri i en månad, gå till en trevlig restaurang, en som är speciell för dig. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

Avstå från att röka för varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. Det här är den bästa metoden för att börja ditt uppdrag. Sluta röka, och hämta aldrig någon cigarett igen. Kallkalkonmetoden kommer att tyckas mycket svår. Det är verkligen det bästa sättet, på lång sikt.

Om ditt hem luktar rök, rengör det noggrant. Tvätta dina väggar, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädseln. Genom att göra detta kommer ditt hus att ha en frisk ren arom istället för den inaktuella stanken av rökt tobak. När du går in i ditt hus kommer du inte längre att påminna dig om att ha en rök.

TIPS! Be dina vänner och kära att vara stödjande för ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan utan att dom är dömande.

Även om tanken på att sluta röka ofta är skrämmande, är fördelarna för din hälsa väl värda insatsen. Efter att ha läst ovanstående artikel är du förhoppningsvis mer självsäker i ditt beslut att sluta röka en gång för alla. Välj ett tips som resonerar med dig och experimentera med att använda det direkt.Source link