Vill du veta hur man slutar röka? Fortsätt läsa


Det finns många bra saker som kommer att hända när du slutar röka. Håll fördelarna i åtanke och använd information som det som finns i följande artikel för att hjälpa dig genom de hårda platserna. Hänvisa till det när du behöver extra hjälp.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan om att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa följderna av att sluta. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske konstatera att du lyckas besegra begäret trots allt. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Det kan få cigaretter att tycka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Skapa en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

TIPS! När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig hur du klarar av de fysiska och känslomässiga utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Du vet redan om många fördelar med att bli en icke-rökare. Även om du känner till fördelarna kan det inte vara otillräckligt tryck för att få dig att sluta röka. Det är där de tips du just läst komma in. Applicera denna information när du behöver slå ett begär eller motivera dig själv för att hålla dig på kursen. Du kommer att njuta av fördelarna med att vara en icke-rökare innan du känner den.Source link