Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka produktsortiment bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Gräddkola med mint.

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Hemgjord mintkola Shake N´ Vape e-vätska.se.

E-juice hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att mixa egen e-juice med den nikotinhalt man vill ha.

En Shake N´ Vape e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

e-juice

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Inom Sverige heter systemet FillUp, välkänt från hembryggda likörer.

Det är enkelt att sluta röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med arom.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter tobaksröka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, choklad, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Mintkola smakar Gammaldags kola med mint. Det ska bli spännande att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden idag är från Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en tillverkare i UK i många år. Bolaget i UK expanderade starkt med hjälp av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns oxå i utbudet. Gert Strand AB köper nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalitet.

Renheten är så hög att livslängden är Över 2 gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Det fina nikotinet gör att smakupplevelsen på e-juicen blir ännu godare.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från lemonad till vispgrädde.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-vätska är populära i Sverige.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.