Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med smak av Hallon.

Svensktillverkad FillUp e-vätska med arom av Nyplockade hallon lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

diy

E-vätska eller e-vätska kallas den vätska man röker (ångar) i e-cigaretter. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att göra egen e-juice med den nikotinhalt man vill ha.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Nyplockade hallon smakämne. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det är enkelt att sluta röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Man fortsätter röka, men röken består av ånga från e-juice som är en mix av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-vätskan) man röker (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, choklad, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Efterfrågan på Hallon förväntas eftersom en testpanel bedömer smakupplevelsen av Hallon som är helt mogna som riktigt god. Det skall bli kul att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden idag är ifrån Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

Aromer för e-juice har vi framställt åt ett bolag i UK i många år redan. Med hjälp av våra aromer med ren och smaklig smak expanderade vår köpare i UK drastiskt.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

Nikotinbas av svensk kvalité producerar vi också. Gert Strand AB köper nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalitet.

Renheten är så stor att livslängden är Nästan 3 gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

Företaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat aromer sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvaliteten uppskattas av konsumenter. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-liquid är populära i Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.