Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk Shake N´ Vape e-vätska med smak av Viol halstabletter.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Viol.se.

e-juice

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Viol FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det är enkelt att sluta tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka tobak av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Det existerar över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Smak av choklad, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Viol smakar Violsmak, ren och blommigt angenäm. Gert Strand, företagets vd, säger att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt aromer från oss i flera år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till de som vill.

Nikotinbas av svensk kvalitet gör vi också. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det generellt använda kinesiska nikotinet. Vejpare diggar den rena nikotinsmaken som låter e-juicens arom komma till sin rätt.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från läsk till kakor.

Den stora delen av företagets omsättning är export world-wide. Essenser till sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av strösocker som skakar som strösocker, är en populär vara.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en serie totalt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.