Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-juice med smak av Körsbär för e-cigaretter

Svensktillverkad Shake N´ Vape e-vätska med smak av Körsbär lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

e

E-juice eller e-juice kallas den vätska man röker (ångar) i e-cigg. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Denna Körsbär Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det är enkelt att sluta röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, choklad, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Körsbär smakar Körsbär med fruktig smak. Efter 40 år med smaker blir det kul att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i många år. Med hjälp av våra flavours med ren och aptitlig smak expanderade vår kund i UK rejält.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan utföra allt från design till egna varumärken samt aromer till kunder.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så stor renhet att livslängden fördubblas. Det rena nikotinet gör att smakupplevelsen på e-vätskan blir ännu godare.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar flavours och essenser över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Aromer för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Dessa marknadsförs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.