Allt-fraktfritt.se producerar och säljer Toffee e-juice till e-cigaretter

Svensktillverkad FillUp e-vätska med arom av Gräddkola lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

shake

Den vätska man röker i e-cigaretter kallas för e-vätska eller e-juice. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

En FillUp e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas av önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det senaste sättet att lägga av med att röka är med e-cigaretter. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med arom.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Det existerar över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Aromer av frukt, nötter, kakor, olika sorters sötsaker, pepparmint och örter är vanliga.

Efterfrågan på Gräddkola förväntas eftersom en testpanel bedömer smakupplevelsen av ungefär som Dumleklubba som mycket god. Det ska bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalitet då det mesta på marknaden numera är från Kina med olika etiketter, menar företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår köpare i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

Nikotinbas av svensk kvalité tillverkar vi också. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels använda kinesiska nikotinet. Vejpare gillar den rena nikotinsmaken som låter e-juicens arom komma till sin rätt.

e

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar flavours samt essenser över hela världen.

Merparten av bolagets produktion går på export. Bolaget tillverkar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-vätska är populära inom Sverige.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två produktsortiment. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.