Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk FillUp e-vätska med arom av Nyplockad persika.

Svensk Shake N´ Vape e-juice med smak av Persika lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

elcigg

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Nyplockad persika smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. I Sverige heter systemet Shake N´ Vape, känt från hembryggda likörer.

Det är enkelt att sluta röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Otaliga går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Mängder av smak kan sättas till e-juice för att vejpas.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, kakor, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Fruktig persika smakar nyplockad persika. Vi tror e-juicemarknaden behöver riktigt prima svensk kvalitet och svenska smaker, säger vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en fabrikant i UK i flera år. Våra aromer satte sannerligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Private Label kan vi även tillverka.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, naturligtvis TDP godkänd. Gert Strand AB beställer nikotinet i Europa i en 100% ren kvalitet.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så stor renhet att livslängden fördubblas. Det fina nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

nikotinbas

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat smaker sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

70-80% är export till alla kontinenter. Essenser till sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-liquid är populära inom Sverige.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 sortiment. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.