Allt-fraktfritt.se tillverkar och säljer Jordgubb e-vätska till e-cigg

Svensk Shake N´ Vape e-vätska med smak av Jordgubbe lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

e-vätska

E-vätska eller e-juice kallas den vätska man blossar (ångar) i e-cigaretter. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Många slutar röka tobak med e-cigg för det fungerar. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-cigg har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Mängder av smaker kan sättas till e-juice för att vejpas.

Fruktsmaker, karamell-aromer, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Jordgubbar som är nyplockade är hur Jordgubb smakar. Det ska bli spännande att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden nuförtiden är ifrån Kina med olika etiketter, menar företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i flera år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Private Label kan vi också tillverka.

TDP godkända nikotinbaser med skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det betydligt billigare kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

e

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar smaker samt essenser över hela världen.

Den stora delen av företagets omsättning är export world-wide. Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvalitén gillas av konsumenter. Aromer för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.