Du känner väl till nya Grönfri och Prickfri

Mossan försvinner på ett ögonblick så länge du använder rätt produkter. Numera kan du använda dig av en rad olika produkter för takrengöring och på trädgårdsplattor. Du kanske har hört talas om Grönfri och Prickfri?

Grönfri och Prickfri har oöverträffad verkan

Både Grönfri och Prickfri kommer från företaget Jape. Medlet går utmärkt att använda på olika typer av mikrobiell påväxt. Det är Bensaltensid som är det verksamma ämnet i lösningen.

Den som känner sig säker på vad den gör kan ge sig i kast med att blanda själv. Ibland kan du köpa Bensaltensid i flytande form och som 50 procentiga lösningar. Så fort du här spätt ut blandningen 32 gånger så kan du använda det på rätt underlag.
Ibland får man prova sig fram för att se vad som fungerar. En utspädd blandning kostar mindre per liter vätska.

Om du anlitar firmor spär de ut till ungefär 25 %. Att blanda lika delar Bensaltensid och vatten ger samma resultat.

påväxt

Många har upptäckt fördelarna med Påväxt-Stopp. Då spar du dessutom en rejäl slant. Jämför priset innan du handlar. 20% billigare.

Lösningen kan användas på alla lämpliga ytor. Det ska nämnas att det även finns en 25-procentig lösning som heter Grönfri Proffs som kan fungera mycket bra.

Resultatet blir detsamma

Det är faktiskt så att Prickfri och Grönfri är samma produkt. Du måste ända behandla medlet på lite olika sätt. Vissa produkter är mer koncentrerade.

Skapa en rutin kring rengöring

När du ser på Grön fri pris kan du inte bara tänka på hur mycket det kommer att kosta att köpa flaskan. takrengöring Tanken är ju att du med Jape Grön fri eller Prickfri får in en god rutin för att göra rent. Rengöringen blir enkel.

Medlet är egentligen betydelselöst det som spelar roll är att du städar rutinmässigt. Prova att göra ett bokningssystem. På så sätt kan du hålla rent på taket.

Ett tryggare sätt att städa på helt enkelt

Tänk på att du får koncentrat då du köper Grönfri och Prickfri och att det är viktigt att använda medlen på ett säkert sätt.

Du måste veta vad du gör. Det kan vara bra att använda munskydd för att skydda mun och hals. Använd skyddsglasögon också.

Man kan inte vara nog säker när man använder Prickfri. Det låter dig jobba vidare på ett säkert sätt.

Skorna är också viktiga. Årstiden spelar ingen roll.