Fruktsoda läskkoncentrat är det alltid smart att ha hemma.

Man bör ha bra koncentrat för läsk om man vill se till att smakerna blir goda. En klassisk smak är Fruktsoda som du vill ha för flera olika tillfällen. Gör man sin läsk hemma så är den en av de mest populära smaker som finns.

dricka

Fruktsoda är en smak som passa för många tillfällen

Med Fruktsoda för alla tillfällen så går ingen olycklig. Du kan bara njuta av den som alternativ till Sprite eller 7up. Om du dessutom ska göra en bål med eller utan sprit så passar Fruktsoda till detta.

Du kan då få till en större kvantitet utan att behöva släpa hem en massa flaskor om du ska ha fest. Trots oväntade gäster så kommer du ha något att bjuda på som smakar bra för alla, liksom till fredagsmyset eller vid fest.

Med egen läsk hemma blir det både roligare och nyttigare.

Då det är så skoj med egen läsk är det därför många som nu äger en kolsyremaskin hemma. Smakessenser finns det gott om på marknaden så det är enkelt att hitta sätt att få den perfekta läsken.

Något att vara medveten om är att smaker till Sodastream inte alltid är bra. Koncentraten till läsken behöver hålla bra kvalitet om du ska ha Fruktsoda eller Citron lime. Det bästa är när du får en söt och frisk smak utan en massa socker. Det kan ju kännas mer ok att tillåta sig en läsk ibland.

Härliga läskedrycker som både barn och vuxna älskar.

Det blir enkelt att hitta en favoritdryck från utbudet på marknaden idag. Tillsammans med de klassiska smakerna som julmust, Zero Cola och andra så är Fruktsoda ett självklart val.

Sedan är det en bra idé att ha en bra variation hemma med smaker som cola för de yngre. Det ger större möjligheter när man blir sugen eller får besök.

Av alla smakessenser som finns så är Citron lime absolut en att testa.

Våga testa dig fram med din kolsyremaskin. sodastream läsk Utöver att alltid ha Fruktsoda hemma som ett smart alternativ bör du ha lite mer neutrala smaker. Vill du t.ex. ha en mer uppfriskande läsk så tillsätter du lite Citron lime i ditt bordsvatten.

Vi tycker absolut att du ska våga testa lite nya sorter.

Som Aromhuset som kostar någon krona mer men räcker till 12,5 liter läsk i stället för 7-8. Deras sockerfria Zero smakar som orginalen där Zero Cola är populärast. Fungerar även till att göra sockefri slush på 5 minuter, svenskt recept finns på makeslush.com.

Precis som med Fruktsoda så är det inte dumt att ha andra smaker man beställer hem. Vidga dina vyer med läsksmaker som hela familjen kommer att se fram emot!