Kontrollera ditt lager av kaffekapslar

Få av oss kan tänka sig att leva utan kaffe. Många kaffedrickare uppskattar kaffekapslar från Dolce Gusto. Stå inte utan kaffekapslar i din kapslar kaffemaskin.

Vad händer om du glömmer kapslar till kaffemaskin?

Livet blir inte lika kul utan kaffekapslar. Många dricker kaffe på morgonen för att vakna till. Vissa av oss måste ha kaffe direkt.

I nödfall kan du ju alltid ta fram ditt kokkaffe och dricka det. Då kan du fantisera och tänka att det är Nespresso Intenso eller någon annan kaffesort.

Kaffedoft kan du få fram på flera olika sätt bland annat genom kapslar till kaffemaskin. Men det handlar om mer än bara kaffe.

Du måste helt enkelt planera bättre så att du inte står där med ursäktande min och säger till dina gäster att nu blir det näskaffe med mjölk efter maten. Gästerna kan lätt bli besvikna då.

Systemet för att aldrig få slut på kaffekapslar

Du kan utveckla egna system för att alltid ha kaffekapslar hemma hos dig. Det gäller oberoende av smak.

dolce

För det första ska du se till att du alltid vet vad som finns i kaffeskafferiet. Den som plockar ut kaffekapslar på måfå utan att veta vad som finns kvar ta en risk. Ställ gärna fram de förpackningar som snart är slut så vet du vilka som du måste köpa fler av.

Vissa använder anteckningsblock för att hålla koll. Där kan du dra streck för varje kaffekapsel. Då vet du precis hur du ligger till i din kaffekonsumtion. Över tid så lär du dig att hålla kolla på kaffekapslar till kaffemaskin och ser vad som måste fyllas på.

Då är det lättare att hålla koll på den faktiska konsumtionen. På nätet finns en uppsjö av smaker och varianter.

Köp kapslar online

Många nätbutiker säljer Dolce Gusto. Utbudet av kaffekapslar är mycket större online.

På nätet finns alla produkter samlade hos en butik. Utbudet av smaker är mycket större. Den som aldrig har handlat online kan inte säga att man har handlat.

Nätbutikerna har bra priser. De kändaste märkena är billigare online. Din plånbok kommer att tacka dig.

Du måste dock minnas vad som ska köpas. nescafe kapslar Kaffekapslar till kaffemaskin kan ibland säljas till överpris. Då kan du behöva betala mer.

Glöm inte bort behovet av variation, kaffet är en konst!

Vissa anser att det är heligt att dricka kaffe. Oftast passar kaffekapslar de flesta maskiner. Cappuccino kan vara gott ibland men inte hela tiden.

Det ger dig tid att filosofera. Varför har du inte investerat i en perkolator att göra riktigt starkt kaffe med utan kapslar? Det är inte kul om kaffekapslar skulle ta slut när du vill dricka kaffe.

Låt det inte ta slut

Ibland kan vi alla behöva en påminnelse. Tekniken är densamma i de flesta moderna maskiner.

Sätt ett alarm. Så håller du koll på kapslarna. På så sätt är förrådet alltid fyllt.

Kanske kan du skicka ett mejl till dig själv. Inget system är det andra likt. Låt alla välja en egen smak.

Ha alltid lagret påfyllt!

En kaffemaskin kan inte vara utan kapslar, helt enkelt. Fikastunden blir inte sig lik om det fattas kapslar med rätt kaffe i. Hitta din väg till ett välfyllt skafferi med de kaffekapslar som du inte vill leva utan!