Många tror att e- cigarett är farligt

En del säger att el-ciggens hälsoeffekter enbart är en myt om vi jämför med traditionella cigg. Så är ej fallet. Cigg med tjära innehåller mycket mer gifter än vad el-ciggen gör. Om vi ska svara på om el cigarettER är Giftiga bör man först veta vad vi jämför med.

smaker

Men självklart kan det föreligga skaderisker oxå med e-cigarett. Beställ alltid e cigarett som saknar nikotin, dom andra varianterna kan vara minst lika dåliga som vanliga cigg.

Skillnaden mellan el cigaretter som saknar nikotin och de med finns i el-juicen.

Med andra ord är det enorm skillnad på e cigarett som saknar nikotin och de med. I Sverige kan man bara lägga pengar på de utan och de el-cigaretterna skänker intet beroende. Var försiktig då man hanterar elektronisk utrustning som du håller nära ansiktet.

Om vi inte undersöker produkten noga kan detta leda till problem. Det finns en risk att batterier exploderar på utländska varor. Om du handlar en e-cigg utan nikotin måste du känna till att den icke har någon åldersgräns, men den ska ändå inte användas av barn. att sluta röka

Om man röker en el-cigg utan nikotin blir ni ej beroende. För den som ej röker är den varianten bäst. Den som vill sluta röka tobak kanske har svårt att välja bort nikotinet. Men kom ihåg du kan bruka de nikotinfria om du vill sluta tobaksröka oxå.

Då är el cigg farligt?

Den som aldrig har rökt kan fastna när man röker cigg med nikotin. För den som inte någonsin kommit i kontakt med nikotin är det el cigarett SOM ÄR skadligt. Den som letar nikotinkickar kan se detta som en inkörsport till standard cigaretter oxå.

Vad är skadligt med standard cigaretter?

Standard rökning är farligt det är ej e cigarettER som ÄR skadligt När man hava gjort jämförelser visar det sej att det är många stora skillnader. Sett ur detta ljus så är e-cigg inte giftiga och dom är bra mycket trevligare än att börja med än rökning. Det existerar många samhällsfördelar med att unga blossar e- cigaretter utan nikotin.