Så kan ni lyckas med att sluta röka snabbare samt smidigare

När man man beslutat dig för att sluta bör du börja er rökavvänjning. Just nu finns det flera sluta röka råd därute. Nedan listar vi några grejer man kan fundera på.

nikotinfri

Det är betydelsefullt att ni är frank mot dig själv. Är du mogen? Fast det är bara om du är motiverad som man kommer att lyckas, annars är det noll mening.

Du kan göra din rökavvänjning med nikotinfria e-cigg.

Någonting som kan vara till undsättning är elciggen. En e-cigg ger ifrån sig ånga som påminner om rök. I Sverige bör man inte handla dom med nikotin så man kan behöva andra hjälpmedel också. Det kan bli en mycket bra sammansättning.

E-ciggen är mångsidig med sina populära användningsområden och smaker. En e-cigg är harmlös för andra och skadar inte dig, oavsett vart du är.

Medicin som hjälper dig med abstinensen

Nu finns det olika läkemedel mot abstinensen. Vilken form av medicin som man skall ta beror på hur er situation ser ut. Fråga er doktor om råd. En coach kan komma med råd och stödja er i er kamp mot att bli rökfri.

För den som vill lägga av med att tobaksröka finns hypnos e cigaretter pris

Man nyttjar hypnos som rökavvänjningsmetod nuförtiden. Om man röker kan hypnos underlätta för er att ta reda på varför. Hypnosterapi är någonting som allt fler väljer att prova.

Använd bara hypnotisörer som vet vad de gör. Om man går till en oseriös individ så är det som att kasta klöver i sjön och du kan inte någonsin förutspå om det är riskfritt att genomgå behandlingen.

För den som önskar få sluta röka råd är webben en bra plattform

På webben finner man kostnadsfria sluta röka förslag. Man kan till exempel ta del av trådar i forum där personer som har lyckats med rökavvänjning berättar om hur dom gjorde. Har du funderingar om el-cigg så kan man ju fråga om det oxå.